miercuri, 11 ianuarie 2012

Reteta muschi de porc cu sos alb

Reteta muschi de porc cu sos alb


Ingrediente:
500 g muschi de porc ,
condimente pt carne de porc:cimbru
2 linguri unt,
250g smantana pentru gatit
250g cascaval sau branza gorgonzola
1 lingura faina grau
jumatate pahar vin alb
piper alb

Mod de preparare:
Muschiul se taie felii de jumatate de 1 cm grosime, care se condimenteaza si prajesc in untul topit pana devin aurii.
Intr-o craticioara se pun la fiert smantana,faina si vinul alb. Cand sosul este legat se adauga cascavalul taiat bucatele mici se adauga piperul alb si se amesteca bine pana se topeste branza.
Sosul astfel format se toarna deasupra feliilor de muschi prajite.
Se poate servi cu garnitura de carofi sau pilaf.

Secret: Muschiul de porc se sareaza doar dupa prajire, daca il saram inainte se intareste.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare