sâmbătă, 2 iunie 2012

Reteta sufleu cu brinza de vaci

Reteta sufleu cu brinza de vaci 

Ingrediente - Reteta sufleu cu brinza de vaci:


     - 6-8 mere,
     - zeama de la o lamîie,
     - 6 linguri brinza de vaci,
     - 3 oua,
     - 5 linguri de zahar,
     - 2 linguri de nuci macinate,
     - o lingura buna de gris,
     - 2 linguri de unt netopit,
     - sirop de fructe,
     -  pesmet,
     - 1/2pachetel de praf de copt.

Mod de preparare - Reteta sufleu cu brinza de vaci:


      Spalati bine merele, curatati-le si scoateti-le casuta cu simburi. Pentru
      a-si pastra culoarea, stropiti apoi merele cu zeama de lamîie sau apa cu
      putin otet. Separat, frecati brinza de vaci cu galbenusurile, zaharul si
      coaja de lamîie rasa pina obtineti o crema spumoasa. Adaugati apoi nucile,
      grisul si praful de copt stins cu zeama de lamîie. Puneti merele combinate
      cu albusul batut spuma tare, omogenizati compozitia prin rasturnare,
      pentru ca albusul sa nu se lase. Turnati compozitia intr-o tava unsa cu
      unt si tapetata cu pesmet. Deasupra puneti restul de unt taiat in cuburi
      mici. Coaceti sufleul la foc potrivit.

     Secret:Serviti-l fierbinte cu sirop din fructe parfumate.
Reteta sufleu cu brinza de vaci , Reteta sufleu cu brinza de vaci , Reteta sufleu cu brinza de vaci

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare