marți, 17 iulie 2012
Reteta magiun de prune
Etichete:
conserva,
Desert,
reteta magiun de prune
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Retete populare
-
Cum se prepara casul din lapte de oaie Pentru închegarea lapte lui este nevoie de cheag . Acesta se poate procura din farmacii veterinare...
-
Reteta salata de perisoare Pt masa de sarbatori trebuie sa avem pregatite dinainte mai multe feluri de mancare, sa nu trebuiasca sa...
-
Reteta aluat care se desface in foi pentru placinta Ingrediente - Reteta aluat care se desface in foi pentru placinta: - 300 g faină, -...
-
Cum preparam in casa borsul pt acrit ciorbe Ingrediente - Cum preparam in casa borsul pt acrit ciorbe: - 500g tăriţe de grîu, - 100 g m...
-
Tocmai ce-am ramas fara loc de munca si m-am gandit ca daca tot petrec mai mult timp pe acasa sa-mi perfectionez unele abilitati ramase p...
-
Prepararea branzei telemea Laptele obţinut la o mulsoare (circa 200 1), călduţ, se pune în vasul (vasele) în care se va închega (care este...
-
Reteta - Tocana de legume pt iarna Tot la capitolul conserve pt iarna se inscrie si tocana de legume cu orez. Daca tot iti faci treaba c...
-
Reteta dulceata de gutui Ingrediente - Reteta dulceata de gutui: - 900g zahăr, - 600 g gutui cîntărite, după ce au fost tăiate (julie...
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu