duminică, 12 august 2012

Reteta ciuperci la gratar

Reteta ciuperci la gratar

Ingrediente: 
- ciuperci,
- untdelemn,
- zeama de lamiie,
- sare,
- mujdei de usturoi.

Mod de preparare: 
Ciupercile mari(champignons, ciuperci albe de cimp, vinetica,
minatarci, craite, parasol etc), bine spalate si scurse de apa pe servet din
tifon si presate putin cu palma, se trec usor prin untdelemn (pus pe o
farfurie), asezindu-le apoi, direct pe gratarul incins (sau pe un gratar dublu,
cu care se pot intoarce mai usor).Se prajesc pe fiecare parte 3-4 minute, pina
cind se rumenesc putin.
Secret: Se servesc imediat fierbinti cu bucatele de unt
deasupra,stropite cu zeama de lamiie si presarate cu putina sare sau stropite cu
mujdei de usturoi, care si sareaza.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare