sâmbătă, 20 octombrie 2012

Reteta chec aperitiv

Reteta chec aperitiv

Ingrediente - Reteta chec aperitiv:

- 200 g smântână,
- 200 g şuncă,
- 200 g caşcaval,
- 4 ouă,
- sare,
- piper,
- delicat,
- 4 linguri de făină,
- 1 praf de copt,
- măsline şi gogoşari după dorinţă,

Mod de preparare - Reteta chec aperitiv:

Se bat gălbenuşurile cu sare, se adaugă smântâna, praful de copt, făina, restul de ingrediente şi la urmă albuşurile bătute spumă. Apoi compoziţia se pune la copt în tavă de chec tapetată cu hârtie sau făină albă.
Secret: Pt un gust placut acrisor in galbenusuri puteti adauga si castravete murat.

Reteta chec aperitiv , Reteta chec aperitiv , Reteta chec aperitiv

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare