joi, 4 aprilie 2013

Reteta limbi de pisica

Reteta limbi de pisica

Ingrediente - Reteta limbi de pisica:

- 250 g zahăr pudră,
- 250 g făină,
-180 g unt,
-7 albuşuri,
- zahar vanilat,
- grăsime pentru formă.

Mod de preparare - Reteta limbi de pisica:

Se topeşte untul şi cît este călduţ se freacă cu zahărul. Cînd se face ca o cremă, se pun făina şi vanilia, se amestecă bine, apoi se adaugă albusurile spuma şi se amestecă uşor prin rasturnare. Din această compoziţie se ia cu lingura şi se întind pe tava de copt unsă, beţişoare egale, lunguieţe. Se coc la foc iute şi se lasă să se rumenească puţin. Cîn sînt rumenite pe margini sînt gata. Se scot repede din tavă cît sînt încă fierbinţi, altfel se rup.
Reteta limbi de pisica , Reteta limbi de pisica , Reteta limbi de pisica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare