marți, 17 iulie 2012
Reteta magiun de prune
Etichete:
conserva,
Desert,
reteta magiun de prune
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Retete populare
-
Reteta sirop de zmeura Zmeura se culege în pungi de plastic sau în găleţi, si deoarece este foarte fragilă îşi pierde repede sucul. Se p...
-
Prepararea branzei telemea Laptele obţinut la o mulsoare (circa 200 1), călduţ, se pune în vasul (vasele) în care se va închega (care este...
-
Cum se prepara casul din lapte de oaie Pentru închegarea lapte lui este nevoie de cheag . Acesta se poate procura din farmacii veterinare...
-
Reteta pilaf de pui sau alta carne Ingrediente: - 500g carne, - 1 morcov - 1 ceapa - 1/4 radacina telina, - 150 g orez, - 750 ml sup...
-
Salata de ghebe si gogosari Ingrediente: - 4 kg gogoşari, - 3 kg ghebe (opintici), - 2 kg ceapă, - 150 ml oţet, - 1 l de ulei - 3-4...
-
Reteta sirop din muguri de brad Acest, sirop se prepară primăvara, cînd mugurii de brad au lungimea de 3—4 cm şi culoarea verde. Mugu...
-
Reteta sirop de trandafiri Se aleg petalele de la 50 de trandafiri parfumaţi (pentru dulceaţă), fără să li se taie partea albă. Se fie...
-
Reteta negrese Ingrediente 250 g unt sau margarina pt prajituri, 500 g zahar, 1 cana cu lapte (aprox. 200 ml), 3 oua, 200 g faina, ...
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu