duminică, 15 aprilie 2012
HRISTOS A INVIAT!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Retete populare
-
Reteta clatite pufoase Ingrediente - Reteta clatite pufoase: 1 ceasca faina, 2 oua, 1 apa minerala, un praf de sare, 2 lingurite de...
-
Reteta pateu din ficat de pasare Ingrediente - Reteta pateu din ficat de pasare - 1 ficat de gîscă sau 2–3 ficaţi de găină, - 2 cepe (d...
-
Reteta musaca de cartofi Ingrediente: - 1kg cartofi, - 500g carne tocata de porc slabă sau mai grasă, amestecată cu carne de vitel sau ...
-
Reteta aluat care se desface in foi pentru placinta Ingrediente - Reteta aluat care se desface in foi pentru placinta: - 300 g faină, -...
-
Reteta aperitiv - pasta de heringi cu nuci Ingrediente - Reteta aperitiv pasta de heringi cu nuci - 1 hering, - 12 nuci curăţate şi pis...
-
Reteta tocana sarbeasca cu carne de pui Ingrediente - Reteta tocana sarbeasca cu carne de pui: - 500g carne pui , - 500g ardei grasi, ...
-
Reteta sirop de zmeura Zmeura se culege în pungi de plastic sau în găleţi, si deoarece este foarte fragilă îşi pierde repede sucul. Se p...
-
Prepararea branzei telemea Laptele obţinut la o mulsoare (circa 200 1), călduţ, se pune în vasul (vasele) în care se va închega (care este...
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu