duminică, 15 aprilie 2012
HRISTOS A INVIAT!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Retete populare
-
Prepararea branzei telemea Laptele obţinut la o mulsoare (circa 200 1), călduţ, se pune în vasul (vasele) în care se va închega (care este...
-
Reteta chec pufos Ingrediente - Reteta chec pufos - 5 oua, - 21 linguri zahar, - 25 linguri ulei, - 2 plicuri praf de copt, - 250 ml...
-
Reteta aluat care se desface in foi pentru placinta Ingrediente - Reteta aluat care se desface in foi pentru placinta: - 300 g faină, -...
-
Cum se prepara casul din lapte de oaie Pentru închegarea lapte lui este nevoie de cheag . Acesta se poate procura din farmacii veterinare...
-
Reteta mancare greceasca de vinete Ingrediente - Reteta mancare greceasca de vinete - 3-4 vinete mari, - 500 g roşii, - 4 linguri ulei...
-
Reteta aperitiv - pasta de heringi cu nuci Ingrediente - Reteta aperitiv pasta de heringi cu nuci - 1 hering, - 12 nuci curăţate şi pis...
-
Reteta dovlecei umpluti Ingrediente - Reteta dovlecei umpluti - 6 dovlecei, - ½ pahar orez, - 2 ouă, - 2 cepe, - 1 legatura mărar t...
-
Reteta mancare de cartofi noi Ingrediente - Reteta mancare de cartofi noi - 1 kg cartofi noi, - 1 ceapă mare, - 500 g roşii sau 2 ling...
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu