Rulada din muschi de porc cu gogosari
Ingrediente - Rulada din muschi de porc cu gogosari:
- 1/2kg muschi de porc,- 1 gogoşar roşu,
- o ceapă călită,
- 2 căţei de usturoi,
- 2 ouă,
- ulei,
- sare,
- piper,
- 1 pahar de vin
- o linguriţă de boia dulce.
Mod de preparare - Rulada din muschi de porc cu gogosari:
Muşchiuleţul se fasonează, după care se desface cu cuţitul, până devine ca o foaie dreptunghiulară, apoi se bate cu ciocanul ca să devină uniformă. Carnea care pică dela fasonarea muşchiului o dăm prin maşina de tocat, o călim cu ceapa la un loc, apoi o întindem peste foaia din carne, presărăm sare, piper şi căţeii de usturoi tocaţi mărunt.Tăiem gogoşarul felii subţiri pe care le aşezăm rânduri peste carnea tocată, rulăm carnea, o legăm cu aţă, ungem cu boia, apoi punem ruloul într-o cratiţă şi-l prăjim puţin pe ambele părţi, după care turnăm un pahar de vin şi dăm timp de o oră la cuptor. După ce s-a răcorit, dezlegăm aţa şi tăiem felii.
Secret: Se serveşte cu soté din legume sau sosuri, roşii, hrean.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu